Politie Utrecht

Persberichten Lekstroom, 13.10 uur

Utrecht, 27-11-2011

Te hard gereden

NIEUWEGEIN Vrijdagavond 25 november heeft de politie en 25-jarige automobilist uit Schoonhoven aangehouden nadat hij de maximum snelheid overschreed. De man reed op de Wijksloterweg met 116 km/uur, waar de maximaal toegestane snelheid 50 km/uur is. Zijn rijbewijs is ingevorderd en hij kreeg een proces-verbaal uitgereikt.

Aangehouden voor heling

NIEUWEGEIN In de nacht van zaterdag 26 op zondag 27 november is een 26-jarige man uit Nieuwegein aangehouden op verdenking van heling. Rond 05.10 uur zagen agenten de man lopen op het Thorbeckepark, ter hoogte van de bushalte Galecop, met iets verdachts onder zijn arm. Op het moment dat de agenten omkeerden om een kijkje te nemen, hurkte de man en legde het voorwerp weg onder de bosjes. De agenten troffen hier even later een autoradio aan, waarna de man werd aangehouden op verdenking van heling. De politie onderzoekt de zaak.

Wapens aangetroffen

LOPIK Vrijdagochten 25 november vond een 64-jarige man uit Oldenzaal een kistje, met daarin vijf vuurwapens aan bij een parkeerplaats langs de IR F.E.D. Enschedeweg. De man belde direct de politie, die onderzoek doet naar de herkomst van de wapens.