Politieberichten Gooi- en Vechtstreek


Gewapende overval tankstation

Hilversum, 27-11-2011 o Zaterdag 26 november 2011 werd even voor 21.00 uur een medewerker van een tankstation aan de Loosdrechtseweg overvallen.

Een man kwam het pand binnenlopen en richtte direct een op een vuurwapen gelijkend voorwerp op de 21-jarige medewerker. De man eiste geld. De medewerker gaf een onbekend geldbedrag af waarop de overvaller wegrende, vermoedelijk in de richting van de Taludweg. De medewerker bleef ongedeerd. In de omgeving werd direct een zoekactie gehouden met ondersteuning van een politiehelikopter. De zoekactie leidde echter niet tot de aanhouding van een verdachte.

Signalement:
Blanke man van ongeveer 1.80 meter lang en een licht gezet postuur. De man droeg een donkere broek en een donkerbruin vest. De capuchon van het vest had de man samen met een bivakmuts over zijn hoofd.

De politie Gooi en Vechtstreek is op zoek naar getuigen of personen die meer weten van de overval. Zij worden verzocht contact op te nemen via het nummer 0900 8844. Anoniem melding doen kan bij Meld Misdaad Anoniem 0800 7000.