Politie Gelderland-Zuid

Doorrijden na verkeersongeval met letsel

Beuningen A73, 27-11-2011 o Zondagochtend omstreeks 8 uur raakten twee inzittenden van een Duitse personenauto gewond bij een verkeersongeval op de A73 ter hoogte van Beuningen. De tegenpartij verleende geen hulp en reed weg van de plaats van ongeval, zonder persoonsgegevens of die van de auto achter te laten.

De gewonde inzittenden zaten in een Citroen en reden over de A50 richting Beuningen. Ter hoogte van het klaverblad op de A73 werd hun auto van achteren geraakt door een andere personenauto, waardoor hun auto tot stilstand kwam tegen de rechtervangrail en tot stilstand tegen de linkervangrail. De andere personenautoauto zou vermoedelijk een zilver/grijskleurige BMW zijn. De bestuurder van deze auto is met schade aan de voorzijde, doorgereden.
Van de drie inzittenden raakte twee gewond; deze mensen zijn naar het ziekenhuis vervoerd voor behandeling. De inzittenden zijn 25 en 26 jaar oud en afkomstig uit Duitsland.

Onderzoek naar de auto die zich schuldig heeft gemaakt aan het doorrijden na een verkeersongeval, heeft nog niets opgeleverd. (01)

Laatst gewijzigd 27-11-2011 15:04 | © Regio Gelderland-Zuid |