Gemeente Ede

woensdag, 26 oktober 2011

Open Innovatie Festival Ede

De gemeente Ede organiseert van maandag 28 november tot en met vrijdag 2 december het Open Innovatie Festival EDE 2011. Doel van het OIF is het bevorderen van innovatie bij de overheid. Overheidsorganisaties, bedrijfsleven, kennisinstellingen en burgers slaan de handen ineen om dit te bereiken. Het OIF wil laten zien dat je als overheid een extra dimensie kunt toevoegen aan je manier van werken, door creativiteit en kennis van buitenaf toe te laten.
Logo Open innovatie festival 2011.

Logo Open innovatie festival 2011.

Deel inspiratie, kunde, kennis en creativiteit

De week wordt geopend met een innovatiemarkt en workshops. Tijdens de markt worden er diverse innovatieve initiatieven getoond. Ook kun je innovatieve manieren van werken ervaren. Tijdens een mini werkconferentie gaan we kijken hoe we als gemeente zelf kunnen innoveren. De ideeën die we uitwerken worden dan aan het eind van het Open Innovatie festival uitgereikt aan de gemeente Ede.

Een innovatieve gemeente bouw je samen

Op dit moment wordt nog hard gewerkt aan het programma. Hierbij is ook jouw inbreng welkom. Dat kan met een idee, een workshop maar ook met bijvoorbeeld een ruimte waar een bijeenkomst georganiseerd kan worden. Ideeën en inspiratie voor hoe je kan bijdragen vind je ook op de Open Innovatie Festival Ede oifede.wordpress.com.

Innoveer jij met ons mee?

Wil je mee denken/werken/maken? Laat een reactie achter op oifede.wordpress.com of mail naar seba.tomatala@ede.nl of yolanda.smit@ede.nl. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.