Gemeente Stichtse Vecht

Nieuws

28 november: Kickoff Stichtse Vecht in dialoog

Maandag 28 november is er een allereerste bijeenkomst voor iedereen die geïnteresseerd is in Stichtse Vecht in Dialoog. Alle samenwerkende partijen, sponsoren, tafelorganisatoren en gespreksleiders worden op deze dag uitgebreid geïnformeerd over de Dag van de Dialoog. Heeft u zich (nog) niet opgegeven, maar wilt u er wel meer over weten? Dan bent u ook van harte welkom! U kunt zich nog aanmelden via www.stichtsevechtindialoog.nl of contact@stichtsevechtindialoog.nl of bij Jolanda van Wijk (0346 55 07 02 of 06 30 41 75 30).

De bijeenkomst is van 17.00 - 19.00 uur in Seats2meet, Planetenbaan 100, 3606 AK Maarssen. De inloop start om 16.30 uur.

Wat is de Dag van de Dialoog?

Een groep van 12 vrijwilligers, samen met de initiatiefneemster en coördinator, organiseren jaarlijks de dag van de dialoog. Op 8 maart 2012 vindt deze dag voor het eerst plaats in Stichtse Vecht. In alle twaalf de kernen zullen er dialoogtafels te vinden zijn, op verrassende locaties, waarbij iedereen welkom is en kan meedoen aan een vrijblijvend dialooggesprek.

We zijn een onafhankelijke organisatie en zetten ons in voor meer verbondenheid en waardering voor Stichtse Vecht (mens, leefomgeving, cultuur, natuur, organisaties, bedrijven, gemeente). We zijn een toevoeging aan het bestaande netwerk van partijen die elk op eigen wijze werken aan leefbaarheid.

Het doel van de dag van de dialoog is om mensen met elkaar in een inspirerend, betekenisvol gesprek te brengen. Door in kleine groepen aan dialoogtafels ervaringen, ideeën en dromen uit te wisselen, ontstaat er ruimte voor nieuwe inzichten, welke dikwijls leiden tot mooie initiatieven.

Stichtse Vecht in dialoog op 8 maart 2012

Het thema van de Dag van de Dialoog in Stichtse Vecht is `Jouw zorg is mij'n zorg!' De apostrof in het thema "jouw zorg is mij'n zorg!"is heel bewust geplaatst, zo is de titel voor tweeërlei uitleg vatbaar. Daar gaan mensen met elkaar over praten. Zien we de zorg voor een ander als onze zorg, of zal het ons een zorg wezen?

Meer weten?

Wilt u meer informatie over Stichtse Vecht in Dialoog of u direct voor de dialoog aanmelden? Kijk dan op www.stichtsevechtindialoog.nl.