Gemeente Gemert-Bakel


Inwoners Gemert in gesprek met gemeente

Inwoners van Gemert worden van harte uitgenodigd om mee te praten over onderwerpen die in hun wijk leven. Daarbij valt te denken aan speelvoorzieningen en mogelijkheden om uw hond uit te laten. Maar de gemeente wil ook graag afspraken maken over hoe we volgend jaar aan een dergelijke bijeenkomst een vervolg kunnen geven met dan actuele onderwerpen voor uw eigen buurt. Gemert is hiervoor in drie delen opgesplitst: Noord, Centrum en Oost. De verdeling blijkt uit onderstaand kaartje.

Gemert-Noord
Dinsdag 22 november om 20.00 u in de aula van de Michaëlschool, Pastoor Attendorenstraat 48. Bij deze bijeenkomst is ook projectontwikkelaar Goed Wonen uitgenodigd om wijkbewoners te informeren over de voortgang van de bouw van de multifunctionele accommodatie (MFA). Ook willen we met de wijkbewoners ingaan op de mogelijke wijkfunctie die dit nieuwe gebouw in de toekomst kan innemen.

Gemert-Centrum: maandag 28 november om 20.00 u in het gemeentehuis, Ridderplein 1.

Gemert-Oost: donderdag 1 december om 20.00 in de aula van basisschool 't Einder, Wetering 25.

Uitgenodigd
Vertegenwoordigers van buurtverenigingen en wijkbewoners die bij het Integraal Buurtbeheer zijn betrokken, hebben al eerder een uitnodiging ontvangen, maar ook alle wijkbewoners zijn van harte welkom.

Meer informatie

Heeft u vooraf een onderwerp dat u als inwoner wilt agenderen of heeft u nog vragen? Dan kunt u contact opnemen met Janine Rechters, bereikbaar via e-mail janine.rechters@gemert-bakel.nl of met Nicole Brouwers van Impuls Welzijn, bereikbaar via e-mail nbrouwers@impulswelzijn.nl.

* Wijken Gemert kleur.pdf pdf (1,16 MB)(Bestanden met de extensie .pdf kunnen gelezen worden met bijvoorbeeld: Adobe Reader)

Zie het origineel