Provincie Limburg



N299 enkele dagen dicht in het kader van asfaltonderzoek

Op 28, 29 en 30 november 2011 zal de N299 gedurende enkele dagen in beide rijrichtingen worden afgesloten voor alle verkeer in verband met werkzaamheden. Deze werkzaamheden worden uitgevoerd in het kader van voorbereidend onderzoek voor de aanleg van de Buitenring Parkstad Limburg. Het gaat uitdrukkelijk niet om de start van de aanleg van deze weg. De N299 vormt een verbinding tussen Brunssum en Kerkrade, via Landgraaf.

Afsluiting N299 tussen Reeweg - Gravenweg
Op maandag 28, dinsdag 29 en woensdag 30 november vindt een meerdaagse afsluiting plaats voor het gedeelte van de N299 tussen de kruising met de Reeweg (Landgraaf) en de aansluiting Gravenweg (Kerkrade). Deze afsluiting duurt iedere dag van 08.00 uur tot 16.00 uur. De omleiding voor deze afsluiting loopt over de Reeweg, via de Europaweg Noord, de Europaweg Zuid, de Waubacherweg en de Gravenweg.

Voorbereidende onderzoeken
De werkzaamheden omvatten asfalt- en funderingsonderzoek, boringen en sonderingen. Deze zijn nodig om de kwaliteit van de ondergrond te bepalen. De onderzoeken worden over de gehele rijbaanbreedte uitgevoerd. Ten behoeve van de veiligheid van de weggebruiker en van de wegwerker hebben de gemeenten en provincie besloten om de hele rijbaan af te sluiten.

Informatie
Twee weken voorafgaand aan de afsluitingen worden weggebruikers op de N299 met gele vooraankondigingsborden op deze afsluiting geattendeerd.

Meer informatie op www.buitenring.nl of via buitenring@bpl-mno.nl

Telefonische informatie over de werkzaamheden kunt u tijdens kantooruren ontvangen bij MNO Vervat B.V. via telefoonnummer 06 100 26 229.

Klik hier voor de factsheet