Gemeente Helden

Greenport Venturelab Meijel opent haar deuren!

Maandag 28 november 2011 bent u welkom om de innovatie in Meijel te beleven. Dit Venturelab biedt plek aan 10 (jonge) innovatieve starters. Starters met een idee krijgen de ruimte om binnen een jaar tot een echte onderneming te komen. Dit is 1 van de 15 onderdelen van de innovatieagenda van de gemeente Peel en Maas.

Startende ondernemers

Ardie van Bommel
Na een studie communicatie en vormgeving en de Design academy Eindhoven is de 27 jarige Ardie van Bommel van plan haar ontwerpstudio te starten in het Venturelab. Door functionele voorwerpen te ontwerpen voor andere doelen wil ze ontmoeting stimuleren. De appelkisten als picknicktafel zijn een voorbeeld hiervan, wat ook op de Floriade gepromoot kan worden. Hiermee legt Ardie de verbinding tussen Greenport en Brainport.

Linde Joosten
De 25 jarige Linde Joosten heeft een reclame-achtergrond. Na haar studie fotografische vormgeving aan de fotovakschool in Venlo wil Linde haar eigen fotostudio beginnen. Linde meldde zich om haar idee verder vorm te geven en wil gebruik maken van de ondersteuning van het netwerk wat het Venturelab biedt.

Jolanda Verstraten
Bekend uit de sportwereld is de 28 jarige Jolanda Verstraten. Daarnaast is zij afgestudeerd als Arts en verricht preventief sportmedisch onderzoek. Daarnaast wil zij met haar eigen bedrijf de verbinding tussen topsport en geneeskunde leggen. Preventief onderzoek en een aanpak waarbij voeding, bewegen en behandeling centraal staan legt zij de verbinding tussen de Lifetechontwikkelingen van Brainport, Healtyveally Maastricht en Greenport Venlo.


* Uitnodiging Venturelab.pdf (2,25 MB)