Gemeente Zwolle

Stemmen voor Stadsbudget vanaf 28 november

Vanaf maandag 28 november kan elke Zwollenaar stemmen op zijn of haar favoriete idee voor het Stadsbudget 2011. Dit kan via www.zwolle.nl/stadsbudget

Sla de handen ineen

Iedereen vanaf 12 jaar en ouder kan tot en met zondag 11 december via internet stemmen. Op het stembiljet wordt gevraagd naar het Burger Servicenummer (BSN) en het geboortejaar. Dit is noodzakelijk omdat het belangrijk is dat iedereen maximaal één keer een stem uitbrengt.

Papieren stemformulier

Voor mensen die geen internet hebben, liggen er vanaf 28 november papieren stemformulieren op het Stadhuis, het Informatiecentrum en bij de wijkservicepunten. Deze formulieren kunnen tot uiterlijk 8 december om 12.00 uur ingeleverd worden bij de locaties waar het stemformulier ook afgehaald is.

Kleine en grote ideeën

Men kan stemmen op twee van de 31 ideeën, waarbij onderscheid te maken is tussen 16 grote ideeën (bedrag vanaf EUR 10.000,-) en 15 kleine (bedrag tot EUR 10.000,-). Er kan op zowel een groot als een klein idee gestemd worden. De ideeën variëren van muurschilderingen in tunnels, het organiseren van diverse activiteiten tot het opzetten of opknappen van speelplekjes. Op www.zwolle.nl/stadsbudget vindt u het complete overzicht. In totaal is re EUR 143.000,- te verdelen

Uitslag bekend

Op dinsdag 13 december maakt wethouder Nelleke Vedelaar 's avonds in het Stadhuis bekend wie de winnaars zijn van het Stadsbudget 2011.