Deltion College


nieuws

24-11-11

Studiekiesdag Deltion, maandag 28 november

Maandagavond 28 november van 17.00 uur tot 21.00 uur is er op het Deltion College een studiekiesdag voor aankomende studenten. Tijdens de studiekiesdag zijn er diverse voorlichtingsrondes. De voorlichtingsrondes zijn op maat: de mate waarin iemand weet wat hij wilt, bepaalt de aard van de voorlichting. Geïnteresseerde studenten kunnen zich aanmelden voor de studiekiesdag via deze pagina.

Kies voor jezelf, kies Deltion
Tijdens de studiekiesdag oriënteren aankomende studenten zich op een vervolgstudie op mbo-niveau. Studenten kunnen meerdere voorlichtingsrondes bijwonen, zowel algemeen als klassikale voorlichtingsrondes van de verschillende studierichtingen. Ook is er tijdens de studiekiesdag gelegenheid tot het stellen van vragen aan Deltion studenten. Een prima gelegenheid voor aankomende studenten om zich te verdiepen in hun toekomst.

Volwassenen die een avondcursus willen volgen, kunnen tevens op de studiekiesdag terecht. Training & Advies, het bedrijvenloket van Deltion, geeft informatie over de avondcursussen voor volwassenen. Er worden vakgerichte cursussen in verschillende branches aangeboden. Van grafisch, horeca en bakkerij tot ICT en optiek.

Studentenzaken
Het Studenten SuccesCentrum is maandagavond 28 november geopend. Dit is het loket van Deltion voor informatie over bijvoorbeeld studiefinanciering, buitenlandstages, begeleiding bij dyslexie en andere aan de studie gerelateerde zaken.

Programma
Bezoekers zijn tussen 17.00 en 21.00 uur van harte welkom op de Deltion campus, Mozartlaan 15 in Zwolle. Vanaf 17:00 uur is het al mogelijk om naar de algemene voorlichting te gaan over Deltion en het mbo. Om 18:00, 19:00 en 20:00 uur starten de klassikale voorlichtingsrondes van de verschillende studierichtingen. Om sfeer te proeven op de campus geven studenten gedurende de hele avond rondleidingen. Aanmelden voor de studiekiesdag kan via deze pagina.

Tijdens de studiekiesdag kan er geparkeerd worden in de parkeergarages van de campus. Zie voor de routebeschrijving en de plattegrond de contactpagina op www.deltion.nl.

---