Politie Drenthe

Maandag 28 november 2011

Provincie Drenthe, 28-11-2011

Politie vordert rijbewijs in

RUINEN De politie heeft zondagavond op de N375 het rijbewijs van een 23-jarige automobilist uit Hoogeveen ingevorderd. De man reed in zijn personenauto met een gecorrigeerde snelheid van 134 kilometer per uur over de N375. Ter plekke geldt een maximum toegestane snelheid van 80. Het rijbewijs van de man werd ingevorderd en proces-verbaal werd opgemaakt.

Verkeersongeval met letsel

ZWARTEMEER Zondagavond heeft op de Eemslandweg een verkeersongeval met letsel plaatsgevonden. Een 17-jarige vrouw uit Zwartemeer reed op haar bromscooter op de Eemslandweg, verloor door onbekende oorzaak de controle over haar bromscooter en ging over de kop. De jonge vrouw raakte door de valpartij gewond aan haar gebit en werd per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis in Emmen.

Huiselijk geweld

EMMEN De politie heeft zondagavond in een woning in de wijk Bargeres een 40-jarige man aangehouden voor mishandeling van zijn zoon. De man wordt ervan verdacht dat hij zijn zoon heeft geslagen. De zoon werd in een huisartsenpost geholpen aan zijn verwondingen. De vader werd overgebracht naar het politiebureau en werd ingesloten. De politie heeft de zaak in behandeling.

Man aangehouden voor mishandeling

VALTHERMOND De politie heeft in de nacht van zondag op maandag een 30-jarige man uit Valthermond aangehouden voor mishandeling. De man wordt ervan verdacht dat hij op het Zetveld een 26-jarige vrouw uit Valthermond heeft mishandeld. De vrouw raakte door de mishandeling gewond aan haar pols en arm. De man werd na een zoektocht in een woning aan de Zetstee aangehouden. De verdachte zit vast en de politie heeft de zaak in behandeling.