Gemeente Woudrichem


GGD West-Brabant vraagt opvoeders hoe de dienstverlening te verbeteren

Ouders/verzorgers benaderen de GGD West-Brabant steeds vaker met vragen over de gezonde en veilige ontwikkeling van hun kind(eren). Daarom verkent de organisatie een nieuwe en innovatieve manier om beter tegemoet te komen aan deze behoefte van opvoeders. De GGD roept hen dan ook op om hun specifieke wensen via een korte digitale vragenlijst bekend te maken.

MijnKind-in-Beeld.nl

Het productidee is een interactieve website met smartphone app rondom de gezonde en veilige ontwikkeling van kinderen. Iedere ouder/verzorger heeft toegang tot actuele informatie en advies op maat, waar en wanneer dan ook. En kan bovendien de ontwikkeling van zijn/haar kind(eren) door de jaren heen volgen. Eigenlijk een opgroeiboekje-plus.

Het idee ontstond begin dit jaar in gesprekken met opvoeders die de GGD West-Brabant voerde in het kader van een vernieuwingstraject. Van februari tot mei 2011 verzamelde de GGD vele productideeën onder burgers, bestuurders, bedrijven en experts.
MijnKind-in-Beeld.nl is een van de ideeën die nu samen met de klant worden uitgewerkt tot goede en gewenste producten.

Voor en door ouders/verzorgers

Opvoeders die het idee aanspreekt, kunnen tot en met 11 december 2011 via www.ggdwestbrabant.nl/ggdnextuders/verzorgers zich via i.borne@ggdwestbrabant.nl aanmelden voor een van de groepsdiscussies over
MijnKind-in-Beeld.nl. Voor deelname ontvangen zij een VVV-bon van EUR 20.
deelnemen aan het onderzoek van de GGD West-Brabant. Het invullen van de digitale vragenlijst neemt maximaal 10 minuten in beslag en is anoniem. Ook kunnen o

GGD West-Brabant
De GGD verbetert en vernieuwt zijn dienstverlening continue met als doel het alle inwoners in West-Brabant - van jong tot oud - makkelijker te maken om gezond(er) én veilig(er) te leven. Vandaag en morgen, maar ook nog steeds in 2020.