Politie Gelderland-Zuid

Getuigen gezocht van aanrijding auto-fietser Druten

Druten, 28-11-2011 o Vrijdagochtend 25 november vond tussen 10.40 en 10.50 uur op de Raadhuisstraat in Druten, nabij de Plusmarkt, een aanrijding plaats tussen een auto en een fietster. De automobilist, in een grijze personenauto, reed door. De fietster, die ook een klein kind in een kinderstoeltje voorop de fiets had zitten, raakte behoorlijk gewond. De politie zoekt getuigen van dit voorval.

De automobilist passeerde de fietsende vrouw maar raakte haar met de rechter buitenspiegel. Hierdoor viel de vrouw met haar kind op het wegdek. Zij liep een hoofdwond, gekneusde of gebroken ribben en een hersenschudding op. Haar dochtertje kwam er vanaf met letsel aan haar mond.

De politie zoekt de bestuurder van de grijze auto. Het is zeer waarschijnlijk dat mensen de aanrijding hebben gezien. Direct na het incident kreeg de gevallen fietster namelijk hulp van enkele omstanders.
Van de grijze auto is niet bekend of de bestuurder een man of vrouw was. Wel is duidelijk dat deze met tamelijk lage snelheid reed.

De bestuurder van de grijze personenauto is niet gestopt en heeft zich ook niet meer gemeld. Bent u deze bestuurder of weet u wie deze bestuurder is? Of hebt u andere relevante informatie over deze aanrijding? Meld dit dan bij de politie, team Beuningen Maas en Waal, via het algemene telefoonnummer 0900-8844.

(00)

Laatst gewijzigd 28-11-2011 13:32 | © Regio Gelderland-Zuid |