Provincie Overijssel

Winnaar quiz Jij Fietst! bekend

28 november 2011

Carla Tielbeke uit Mariënheem is de winnaar van de provinciale quiz Jij Fietst! De provincie Overijssel heeft haar naam getrokken uit ruim 750 inzendingen. Als winnaar mag mevrouw Tielbeke twee nieuwe fietsen uitzoeken voor volwassenen.

Pluspunten

In juni 2011 startte de campagne Jij Fietst! van de provincie Overijssel. Deze campagne heeft als doel mensen bewust te maken dat fietsen een manier van vervoeren is met veel pluspunten. Fietsen is gezond en goed voor het milieu. Ook ben je per fiets soms sneller op je eindbestemming dan per auto èn is fietsen goedkoper dan een autoritje.

Investeringen

De provincie Overijssel investeert in het realiseren van aantrekkelijke en veilige fietspaden en betere stallingen en promoot het gebruik van de fiets. Niet alleen om haar inwoners vitaal te houden, maar ook om files en parkeerproblemen tegen te gaan. Op korte afstanden is het namelijk net zo handig om de fiets te pakken in plaats van de auto. Wilt u meer weten over de pluspunten van de fiets en de projecten die de provincie realiseert, kijk dan op www.overijssel.nl/fiets.