KLM blijft investeren in Business Class maaltijden
KLM serveert vanaf 1 december in de World Business Class maaltijden van
de Vlaamse chef-kok Peter Goossens van restaurant Hof van Cleve. Met
deze topchef biedt KLM wederom hoogstaande kwaliteit aan haar
passagiers, na eerder maaltijden van Sergio Herman, Jonnie Boer en
Mario Ridder.
Amstelveen | 28 November 2011
Restaurant Hof van Cleve van Peter Goossens is door Michelin bekroond
met drie sterren. Daarnaast haalde Goossens in 2011 de vijftiende
plaats in de top 50 van 's werelds beste restaurants.
"KLM blijft doorgaan met de samenwerking met topchefs en sommeliers",
zegt Erik Varwijk, Executive Vice President KLM Commercial.
Internationaal is Peter Goossens uitgegroeid tot een begrip in de
culinaire wereld. KLM is daarom ook zeer trots op deze samenwerking".
"Het is voor mij een hele eer om mijn creaties de wijde wereld rond te
sturen. In samenwerking met de groep professionelen van KLM en het team
van mijn restaurant Hof van Cleve zijn we tot een zeer geslaagd
resultaat gekomen'', aldus Peter Goossens.
De maaltijden van Peter Goossens worden van 1 december 2011 tot eind
september 2012 geserveerd op de intercontinentale vluchten vanuit
Amsterdam. In totaal hebben KLM en Peter Goossens drie verschillende
menu's ontwikkeld. Bij het samenstellen van de menu's laat Goossens
zich inspireren door typisch Vlaamse producten met een internationale
twist. Bij de gerechten worden passende wijnen geserveerd, speciaal
geselecteerd door de sommelier van restaurant Hof van Cleve die al
meerdere malen benoemd tot beste sommelier van België.
KLM