Politie Brabant Zuid-Oost

Politie zoekt vermiste Wesley

Geldrop , 28-11-2011 o De politie is op zoek naar de 20-jarige Wesley uit Geldrop. Sinds zondagochtend is er geen contact met hem geweest en werd hij niet thuis in zijn studio-woning aangetroffen.

Wesley heeft een verstandelijke beperking, is autistisch en zijn geestelijk vermogen is vergelijkbaar met een 7-jarige. Vanwege zijn verstandelijke beperking woont hij onder begeleiding. Wesley heeft astma en heeft hiervoor medicatie. Dit heeft hij op dit moment niet bij zich. Vermoedelijk is Wesley vanuit zijn studio in Geldrop op een grijze damesfiets vertrokken. Bekend is verder dat Wesley een zwarte tas bij zich heeft en mogelijk een slaapzak.

Zijn signalement is: blank, 1,71 meter, normaal/tenger postuur, grijs/groene ogen, rossig kort haar, donkere spijkerbroek, ecru jas met capuchon en bontkraag, witte sneakers, baseball petje (kleur onbekend).

Contact

Mochten mensen Wesley zien, dan kan hij gerust worden aangesproken. Neem in dat geval ook direct contact op met de politie in Geldrop via 0900-8844.