CDA


Nieuws
Bereikbaarheid bedrijvenpark H2O moet beter
maandag 28 november 2011

Op verzoek van de CDA fractie in de Provincie Gelderland zal in de Commissie Mobiliteit, Innovatie en Economische Zaken (MIE) van 30 november aanstaande de dringende oproep tot het verbeteren van de bereikbaarheid van bedrijvenpark H2O aan de orde komen. De gezamenlijke bedrijvenkringen Hattem, Heerde en Oldebroek hebben in een tweetal brieven aandacht gevraagd voor de ontsluiting van het bedrijventerrein.

De gebrekkige ontsluiting op het rijkswegennet leidt tot verkeersoverlast en is aanleiding tot onveilige situaties. De invulling van dit bedrijventerrein verloopt moeizaam. Enerzijds is dit het gevolg van de economische situatie, maar ook de ontsluiting of het gebrek daaraan werkt in het nadeel.

Het regionale bedrijvenpark H2O is tot stand gekomen door de gezamenlijke inspanningen van de gemeenten Hattem, Heerde en Oldebroek en is door de Provincie Gelderland gefaciliteerd.

De CDA fractie zal op 30 november aan Gedeputeerde Staten vragen wat er op korte termijn ondernomen kan worden om de situatie te verbeteren en een verzoek indienen om als Provinciale Commissie ter plaatse de situatie te gaan bekijken.

Â

Harold Zoet en Kees van Baak