Utopolis plaatst eerste oplaadpaal voor elektrisch auto's

28/11/2011 11:17

UTOPOLIS BELGIUM

Utopolis Mechelen stimuleert bioscoopbezoekers met elektrisch voertuig

Mechelen, 24 november 2011 - Op de parking van cinema Utopolis Mechelen werd de eerste oplaadpaal voor elektrische voertuigen geplaatst. Hiermee voorziet Utopolis de mogelijkheid om één elektrische auto en twee fietsen op hetzelfde moment op te laden. Hiermee wil Utopolis zijn klanten aanmoedigen om elektrische voertuigen te gebruiken. Tijdens een gemiddeld bioscoopbezoek van 2 à 3 uur kan je gemakkelijk de accu van een elektrisch voertuig tot 70 à 75% opladen.

Stijn Vanspauwen, Country Manager Utopoli Belgium, is alvast blij met de eerste oplaadpaal voor Utopolis in België: "We streven al sinds dag één naar vernieuwing. Met deze oplaadpaal bereiden we ons voor op de toekomst en dragen we meteen ook ons steentje bij aan een groenere omgeving.

Elektrisch rijden is nog niet echt ingeburgerd in België maar ik hoop dat het net een stimulans is voor mensen die twijfelen over de aanschaf van een elektrisch voertuig."

Met het plaatsen van deze laadpaal is Utopolis niet aan zijn proefstuk toe wat duurzame energie betreft. Zo draait Utopolis België al 100% op hernieuwbare energie.

De laadpaal van Utopolis is de tweede laadpaal voor elektrische voertuigen in Mechelen na die van de parkeergarage onder de grote markt van Mechelen.

Wens je meer informatie over dit bericht?

Tanja Piessens

Marketing & Sales Manager

Utopolis Belgium nv

T: +32 15 56 08 35

M: +32 473 302 896

tpiessens@utopolis.com

www.utopolis.be

Voor eventuele hyperlinks en bijlagen: Zie het origineel