SCOS Software Benelux-distributeur van Verax Network Monitor System


HOOFDDORP, 20111128 -- SCOS Software bv, leverancier van Netwerk en Security oplossingen is Benelux distributeur geworden van Verax Network Monitor System. NMS is een uiterst schaalbare, geïntegreerde IT service assurance-oplossing voor cross-silo-beheer en monitoring van netwerken, datacentra, applicaties en clouds. Met Verax NMS kan worden bespaard op de levering van IT-diensten, wordt downtime beperkt en kan de klanttevredenheid worden vergroot door het stroomlijnen van processen voor servicebeheer, probleemopsporing en incidentoplossing. Verax NMS verzamelt informatie over de infrastructuur zodat er betere beslissingen kunnen worden genomen.

Met het oog op gebruiksgemak en een verbeterde gebruikerservaring is de software ontworpen en ontwikkeld met behulp van Rich Internet Application-technologie (RIA). Deze geïntegreerde oplossing voor het beheren en monitoren van applicaties, systemen en netwerken onderscheidt zich door zijn flexibiliteit: gebruikers kunnen bijvoorbeeld zelf plugins ontwikkelen, bedrijfsrapporten configureren of bedrijfsregels definiëren.

NMS heeft een heldere licentiestructuur: Express (gratis licentie), Standard, Enterprise, Advance Network en Premium. De licentie kosten van de NMS Standard versie (100 elements) bedraagt €1820,00 (excl. BTW), inclusief bijvoorbeeld ondersteuning voor VMware vSphere Hypervisor (ESXi) en Citrix.

Het uitbreiden van ons partnernetwerk is van groot strategisch belang voor de groei van Verax Systems. We selecteren onze partners op basis van hun expertise, complementaire productlijnen en hun reputatie bij klanten. Zo zorgen we dat de klanttevredenheid op de eerste plaats staat.“, aldus Kinga Kilian, Partner Program Manager bij Verax Systems. Dankzij de expertise en professionaliteit van SCOS Software is Verax NMS verzekerd van een sterke ondersteuning in de Benelux.”

Verax Systems Corp. is een leverancier van softwareproducten en oplossingen voor service assurance en applicatiemonitoring, gespecialiseerd in netwerkbeheer, applicatiemonitoring en operational support-systemen. Klanten van Verax Systems zijn onder andere Fortune 500-bedrijven als Alcatel-Lucent, ING Group, Santander Group, Samsung, BNP Paribas en Fortis.

Meer Informatie:
www.scos.nl
info@scos.nl