YourSurprise.com bereikt 44e plaats in Deloitte Technology Fast500


YourSurprise.com bereikt 44e plaats in Deloitte Technology Fast500 EMEA.

Zierikzee, 20111128 -- Cadeau webwinkel YourSurprise.com is 44e geworden in de 2011 Deloitte Technology Fast500 EMEA. Hiermee heeft YourSurprise.com bewezen jaar op jaar een fantastische groei te kunnen laten zien. De Deloitte Technology Fast500 EMEA is een jaarlijks terugkerende verkiezing van de vijfhonderd snelst groeiende technologiebedrijven in Europa, Midden-Oosten en Afrika. Donderdag 24 november vond de feestelijke uitreiking plaats in Londen.

44e Plaats Fast500 EMEA
YourSurprise.com is erg vereerd dat ze op de 44e plaats geëindigd zijn in de Deloitte Technology Fast500 EMEA met een groei van 2681% over de laatste 5 jaar. De strategie en aanhoudende groei de laatste jaren heeft hun positie in de online cadeaumarkt verstevigd. Deze prijs kunnen ze dus zien als een bevestiging dat ze op de goede weg zijn en dat het persoonlijke cadeau assortiment door de klanten wordt gewaardeerd. Zo'n hoge positie behalen in een internationaal klassement, is een prestatie waar men trots op kan zijn.

Over YourSurprise.com
YourSurprise.com is met meer dan 1000 persoonlijke cadeaus de grootste online cadeauwinkel van Nederland. Zes jaar geleden is YourSurprise.com opgericht en vanaf de start in juni 2005 is YourSurprise.com gegroeid tot een serieuze partner in de Nederlandse en Europese E-commerce wereld. Inmiddels is YourSurprise.com actief in vijf landen en hebben ze een klantenbestand opgebouwd van een kwart miljoen klanten. Daarnaast hebben ze in 2009 ook de Nationale Thuiswinkel Award gewonnen voor de beste webwinkel van Nederland. Bij YourSurprise.com staat kwaliteit, beleving en optimale service hoog in het vaandel, het grootste deel van de cadeaus wordt dan ook binnen 24 uur in Nederland bezorgd. Alle cadeaus zijn uniek doordat ze gemakkelijk online gepersonaliseerd kunnen worden met naam, tekst, logo of foto. Op deze manier verras je iemand écht persoonlijk.

Over Deloitte Technology Fast500 EMEA
De Deloitte Technology Fast500 EMEA is een jaarlijks terugkerende verkiezing van de vijfhonderd snelst groeiende technologiebedrijven in Europa, Midden-Oosten en Afrika. De selectie vindt plaats op basis van de percentuele omzetgroei over de afgelopen vijf jaar (2006 - 2010). De deelnemers kunnen afkomstig zijn uit de publieke en private sector en omvatten alle technologie segmenten waaronder software, internet, biotech/medische apparatuur, computers/randapparatuur, halfgeleiders, communicatiemiddelen/netwerken, media/entertainment en greentech.