Ingezonden persbericht


Hilversum, 14 november 2011

REMKO VRIJDAG IN NIEUW COMEDYPROGRAMMA BIJ BNN

IN VRIJDAG OP MAANDAG DENDERT REMKO MET ZEVEN COLLEGA'S LANGS HET LAATSTE NIEUWS

In het nieuwe BNN-programma Vrijdag op Maandag neemt cabaretier Remko Vrijdag de kijkers mee langs het nieuws van de afgelopen week. Dit doet hij niet alleen vanuit zijn eigen scherpe en humoristische blik: Lies Visschedijk, Martine Sandifort, Henry van Loon, Bas Hoeflaak, Kirsten Mulder, Jennifer Hoffman en Rick Paul van Mulligen staan hem bij met filmpjes over de afgelopen week en sketches in het theater. Hoe staat het met Sinterklaas' portemonnee in deze tijden van crisis? Wordt de ouderwetse kerstkaart ingeruild voor een krabbel op Hyves? En is de mensheid in 2012 nog op deze aardbol te vinden? Vrijdag op Maandag is vanaf 28 november iedere maandag om 21.50 uur te zien bij BNN op 3.

Remko Vrijdag: 'Ik vind het een eer om host te zijn van Vrijdag op Maandag, al had BNN volgens mij niet veel keuze. Ikzelf tenminste ken maar weinig bekende cabaretiers die Maandag van hun achternaam heten'. Remko schuwt de grote thema's van het afgelopen jaar niet. In iedere aflevering wordt namelijk een veelbesproken topic onder de loep en op de hak genomen, waaronder de financiële crisis, Henk en Ingrid en de social media. In de eerste aflevering staat de vergadering van de klimaattop in Zuid-Afrika centraal. Daarnaast is er elke week een trailer van een nooit gemaakte film en wisselen het nieuws met Remko Vrijdag en een pittig gesprek met de Minister-president elkaar wekelijks af.

Wil jij aanwezig zijn bij de opnames? Dat kan! Stuur een mail naar vrijdagopmaandag@bnn.nl. Meer informatie over Vrijdag op Maandag is te vinden op vrijdagopmaandag.bnn.nl.