Kingston maakt winnaar USB Design Award 2011 bekend

Amsterdam, 28 November 2011 - Kingston Digital Europe Ltd, Kingston Digital Europe Ltd, een onderdeel van Kingston Technology Company Inc., 's werelds grootste onafhankelijke producent van geheugenproducten, heeft de winnaar bekend gemaakt van de Nederlandse versie van de Kingston USB Design Award 2011. Vivian Baas, student Industrial Design Engineering aan de TU Delft heeft met haar ontwerp 'Watercolour Centipede' de award voor 2011 gewonnen. De jury prees het ontwerp vanwege de creativiteit en het vernieuwende design. Dit winnende ontwerp neemt Kingston in een gelimiteerde versie in productie. De USB zal ook te koop zijn in alle winkels van Dynabyte en Dixons in Nederland. De winnares is tevens beloond met een waardebon van Dynabyte ter waarde van ¤1000,-.

De jury, die bestond uit Bert Hagendoorn, creative network consultant, Paul Leaman, European Retail Director bij Kingston Technology en de Marketing afdeling van Dynabyte, heeft de winnaar gekozen uit alle inzendingen. Bezoekers van de website konden ook hun stem uitbrengen voor het beste ontwerp door hun favoriete ontwerp te 'liken'.

"Met dit kleurrijke ontwerp heeft Vivian haar creativiteit duidelijk laten zien. De afbeelding van de duizendpoot, die een ononderbroken ketting vormt over de voor- en achterkant van de drive, maakt het ontwerp een terechte winnaar. Al was de keuze niet gemakkelijk vanwege de sterke concurrentie," zegt Paul Leaman.

De Kingston USB Design Award is een creatieve wedstrijd waarbij de deelnemers de buitenkant en verpakking van een Data Traveler Generation 3 8GB mogen ontwerpen. Deelnemers konden meedoen door hun ontwerp te uploaden op de speciaal ontworpen website van de Kingston USB design award 2011. Behalve in Nederland is de competitie ook gehouden in Noorwegen, Finland en Polen.

Voor een volledig overzicht van alle Nederlandse ontwerpen kun je kijken op: http://www.usbdesignaward.nl/dynabyte/gallery/

Kingston is te vinden op:

YouTube: http://www.youtube.com/kingstontechmemory

Facebook: http://www.facebook.com/kingstontechnologyeurope

Twitter: http://twitter.com/#!/kingstontech

LinkedIn: http://www.linkedin.com/company/kingston

Flickr: http://www.flickr.com/photos/kingstontechnologyemea/

Over Kingston Digital, Inc.
Kingston Digital, Inc. ("KDI") is het Flash-geheugen filiaal van Kingston Technology Company Inc., 's werelds grootste onafhankelijke producent van geheugenproducten. KDI is opgericht in 2008 en heeft zijn hoofdkantoor in Fountain Valley, Californië, Verenigde Staten. ⤨Kijk voor meer informatie op: http://www.kingston.com/europe