Vereniging FME-CWM


---

Workshop

Workshop: Het managen van leveranciers

Datum: 30 november 2011
Tijd: 10.00-17.00
Locatie: Bunnik

Een bedrijf kent vele leveranciers, van onder meer materialen, onderdelen, onderhoud, diensten en facilitaire goederen. Het is erg belangrijk dat ze tijdig, met de juiste kwaliteit en een goede prijs hun diensten en goederen leveren. Maar hoe zorg ik er nu voor dat ze dat ook werkelijk doen? Dit seminar geeft u alle technieken om voor uw eigen organisatie een leveranciersstrategie uit te werken.

Uw leveranciers zijn niet identiek qua positie en vereisen een verschillende aanpak. Maar welke leveranciers zouden uw partners moeten zijn? Voor welk type leveranciers moet u een alternatief vinden? Wanneer is concurrentiestelling het beste? De basis van het seminar is een goed uitgewerkte inkoopportfolio en suppliers view. Aan de hand van een Excel-programma maakt u uw eigen portfolio van leveranciers. Hiermee krijgt u inzicht in de te voeren leveranciersstrategie.

Datum en locatie

De workshop vindt plaats op woensdag 30 november 2011 in Bunnik van 10.00 uur tot 17.00 uur.

Kosten

Voor deelname aan deze workshop bedragen de kosten voor Technical Benefits leden EUR 295,- exclusief btw per persoon. Voor niet-leden bedragen de kosten EUR 395,- exclusief btw.

Aanmelden

U kunt een aanmeldingsformulier opvragen via fmecollege@fme.nl of hier vinden.

Bekijkt u het complete opleidingsaanbod van FME College hier.