Gemeente Den Haag

Walking Dinner

Door stadsdeel Centrum

30 november aanstaande zal het Haagse Brug Walking Dinner plaats vinden in het multiculturele stadsdeel Centrum. Vanaf oktober tot en met december 2011, organiseert de Haagse Brug verschillende evenementen in het stadsdeel centrum zoals internationale lessen op scholen, wandelingen en een lezing in het stadsdeel Centrum.

Het Walking Dinner start in het Museum Van Kleef met een rondleiding door het museum. U wordt welkom geheten door Marjolein de Jong, wethouder van Cultuur, Binnenstad en Internationaal en stadsdeelwethouder. Gevolgd door een 'walk' over de continenten. Hierbij worden ondermeer een Vietnamees, Caribisch, Chinees, Turks, Frans en Nederlands restaurant bezocht.

Aanmelden

Deelname is gratis, maar het aantal plekken is beperkt. Wilt u graag deelnemen aan het Walking Dinner? Meldt u dan voor vrijdag 25 november aanstaande aan door een email te sturen naar haagsebrug@denhaag.nl. Helaas is dit evenement ook niet toegankelijk voor kinderen.

Programma

* 16.30 Rondleiding met gids in het Museum Van Kleef (optioneel)
* 17.30 Inloop overige gasten

* 18.00 Welkom door Wethouder Marjolein de Jong
* 18.20 Start Walking Dinner

* 22.00 Einde Walking Dinner bij een Caribische restaurant voor dessert en digestief

Inloop voor het officiële programma is vanaf 17:30. U krijgt echter de mogelijkheid om tussen 16.30 tot 17.30 uur een Engelstalige rondleiding te volgen in het Museum van Kleef.