Universiteit Twente

Excursie Twence - from waste to energy

30 november 2011 Tijd: 13:30 - 18:00

Meer dan 830.000 ton afval dat meer dan 405.000 MWh aan elektriciteit en 420.000 MWh aan gas oplevert. Via 3 high tech verbrandingslijnen. Afval verminderen? Onzin! Afval krijgt steeds meer economische waarde. Vreemd dat het door de overheid gedomineerde branche is, toch? Op 30 november organiseert het duurzaamheidnetwerk GeneratIn' een excursie naar afvalverwerkingsbedrijfTwence. Laat je verbazen door de techniek en de ontwikkelingsmogelijkheden en vorm zelf je gefundeerde mening. Twence biedt exclusief voor GeneratIn' leden een excursie in de fabriek.

Meld je aan via www.GeneratIn.nl of e-mail je gegevens naar info@generatin.nl. Er zijn maximaal 45 plaatsen, dus wees er snel bij!

http://www.generatin.nl/component/eventlist/details/3-excursie-twence

GeneratIn' - your link for next, biedt een platform voor studenten om kennis te ontwikkelen over duurzaamheid. Je kunt er presentatie bijwonen van organisaties die in hun branche toonaangevend zijn in duurzame ontwikkeling. Het bezoeken van duurzame projecten. En zelf actief aan de slag met praktische en actuele duurzaamheidvraagstukken