Nederlandse Orde van Advocaten


1ste EVU-NL Symposium

Het EVU-Nederland symposium is hét platform waar het vakgebied "Verkeersongevallenanalyse" zich treft met schaderegelaars, toedrachtonderzoekers, juristen bij o.a. verzekeraars, advocatenkantoren, letselschadebureaus, strafrechtadvocaten, openbaar ministerie, de rechtspraak, rechtshulpverleners, enzovoort...kortom iedereen die zich bezig houdt met de (juridische) beoordeling van de schuldvraag en afwikkeling van de gevolgen van een verkeersongeval.

Na een korte introductie van EVU-Nederland wordt de praktische kant van de verkeersongevalsanalyse belicht. Van opname plaats ongeval tot en met het (eind)product ten behoeve van de (juridische) beoordeling van de schuldvraag van een aanrijding en/of de beraming van een (letsel)schade.
Tijdens het symposium wordt een real time botsproef gehouden die de deelnemers vanaf een veilige plaats kunnen waarnemen. Deze botsproef vervult een rol bij het programma van deze dag. Aanmelden kan hier.

Het
EVU-Nederland symposium vindt plaats op woensdag 30 november 2011, bij Centraal Beheer Achmea in Apeldoorn. Het adres van Centraal Beheer Achmea is Prins Willem-Alexanderlaan 651, 7311 NB APELDOORN.

Waar

Apeldoorn

Wanneer

30-11-2011 - 9.30 uur

Organisatie

EVU Nederland
Prins Willen-Alexanderlaan651
7311NBApeldoorn

Contactpersoon

Jolanda Duyvesteyn
06 506 610 11
j.duyvesteyn@columbacommunications.nl