Deltion College


nieuws

17-11-11

Maak je eigen chocoladeletter

Chocoholics opgelet: het opleidingsteam Bakkerij & Patisserie organiseert op woensdag 30 november a.s. een workshop gegoten- en gespoten chocoladeletter! Wil jij je dierbaren verrassen met een zelfgemaakte chocoladeletter of lijkt het je leuk om samen met je vrienden deel te nemen aan deze workshop? Meld je dan uiterlijk 25 november a.s. aan!

De workshop start om 18:00 uur en vindt plaats in de banketbakkerij van de opleiding Bakkerij & Patisserie van Deltion College. In 4 uur tijd ga je aan de slag met 3 soorten/smaken chocoladecouverture voor het maken van mooie gespoten chocoladeletters.

Kosten

De kosten bedragen EUR 35,- per persoon; dit is "all inclusive", dus inclusief chocolade, materiaal en producten en een kopje koffie of thee met een heerlijke bonbon.

Aanmelden

Kan je niet wachten om te smullen van je zelfgemaakte chocoladeletter? Stuur dan een e-mail naar Bob Zoethout, rzoethout@deltion.nl. Ook externen zijn welkom voor deze workshop. Bij minder dan 12 deelnemers gaat de workshop helaas niet door.

Wil je meer informatie of heb je vragen? Neem dan contact op met Bob Zoethout, rzoethout@deltion.nl.

---