Gemeente Stichtse Vecht

Nieuws

Bijeenkomst voor zp'ers: het is nét werken!

Goed nieuws voor alle zelfstandige professionals uit de Stichtse Vecht. Op woensdag 30 november organiseren het ZZP-Platform Stichtse Vecht en Seats2Meet Maarssen een avondje Netwerken 2.0. Een evenement met tips en adviezen van drie ervaren sprekers en netwerkers, workshops en een netwerkborrel.

Alle ins en outs van netwerken komen bij Netwerken 2.0 aan bod. Wat past het beste bij jou en jouw bedrijf? Waar moet je aan denken? Wat zijn de do's en de don't's? En natuurlijk gaan we ook meteen aan de slag. Na peptalks van een aantal doorgewinterde netwerkers, waaronder Leo Beuker - oud voorzitter van de OVSV - en Jeroen Roverts van Seats2Meet, ga je het zelf ondervinden onder de bezielende leiding van Linda Bliekendaal (warm contact op gebied van koude acquisitie) en Henk-Jan Geel (onder meer LinkedIn-ervaringsdeskundige).

Dacht jij dat netwerken hetzelfde is als je visitekaartje uitdelen aan zo veel mogelijk mensen? Dat borrelen werkt? Je zult op deze avond ondervinden dat er nog vele andere manieren zijn. Een avond die bol staat van kennis en inspiratie en van spijkers met koppen slaan. De avond is open voor alle zp-ers uit de Stichtse Vecht. Neem een zp-introducé mee. En doe contacten op!

Meer info op www.zzpstichtsevecht.nl. De avond is gratis en staat open voor alle zp-ers uit de Stichtse Vecht. Meld je aan op info@zzpstichtsevecht.nl.

Waar en wanneer


* Woensdag 30 november 2011

* 19.30 - 22.30 uur

* Seats2Meet Maarssen

* Geen kosten