Gemeente Anna Paulowna

Pieteninstuif in Veerburg

Sportservice Schagen houdt op woensdag 30 november een bijzondere sportinstuif voor alle kinderen uit de gemeente Anna Paulowna. Van 14.00 tot 15.30 uur wordt sporthal Veerburg omgetoverd tot een zwarte pieten sport & spelparadijs! Kinderen van 4 tot en met 12 jaar zijn van harte welkom mee te doen aan deze pieten-sportinstuif.

Pietengym
Na het grote succes van vorige jaren organiseert Sportservice Schagen ook dit jaar weer een pieten-sportinstuif in sporthal Veerburg. Basisschoolkinderen kunnen hier terecht voor een uitdagende sportieve middag, die volledig in het teken van Sinterklaas staat. Zo kunnen ze bijvoorbeeld oefenen om over de nok van een dak te lopen, van een schuin dak naar beneden te glijden, acrobatische toeren met elkaar uit te halen en nog veel meer! Ook dit jaar heeft Sinterklaas weer beloofd een aantal pieten langs te sturen om de kunsten van de kinderen te bewonderen en wellicht wat lekkers uit te delen.

Â

Begeleiding
Elke sportinstuif staat onder deskundige leiding van bewegingsconsulenten van Sportservice Schagen. Van 14.00 tot 15.30 uur zijn zij aanwezig op de betreffende locatie. Kinderen die mee willen doen, kunnen gewoon komen, opgeven is niet nodig. Deelname is gratis maar zaalschoenen zijn verplicht. Er kunnen maximaal 180 kinderen per locatie deelnemen, vol is vol. Reserveren is niet mogelijk.

Â

Informatie
Voor meer informatie kan contact worden opgenomen met Anouschka Terpstra van Sportservice Schagen, tel. (0224) 21 47 74 of via de e-mail aterpstra@sportserviceschagen.nl
Kijk ook eens op www.sportserviceschagen.nl.
Â