Gemeente Haaksbergen


Raadsvergadering

24-11-2011 Raadsvergadering

De komende raadsvergadering is op woensdagavond 30 november. De agenda bestaat uit ondermeer bespreekstukken en zogeheten hamerstukken, waarover de gemeenteraad een besluit neemt.

Openbaar

De bijeenkomst begint om 19.30 uur, is openbaar, en vindt plaats in de raadszaal van het gemeentehuis. Hieronder de voorlopige agenda:

Agenda


* Opening en vaststellen van de agenda

* Spreekrecht burgers

Bespreekstukken

* Vaststellen van de Visie op het gebied Langelo/Scholtenhagen
* Vaststellen van de nieuwe Algemene en Bijzondere subsidieverordening

* Nemen van diverse besluiten met betrekking tot het aangepaste "Masterplan Martktpromenade" en vaststellen van de haalbaarheidsstudie "De Markt Centraal"

* Vaststellen van de 6e begrotingswijziging Tweede Bestuursrapportage

Hamerstukken

* Herbenoeming van de voorzitter en een lid van de rekenkamercommissie

* Instellen van een onderzoek naar de feitelijke verplaatsing van landbouwbedrijf Hemel B.V. Initiatiefvoorstel fractie LH
* Vaststellen van het bestemmingsplan "Haaksbergen-Dorp, partiële herziening Frankenhuisterrein" en het beeldkwaliteitsplan "Frankenhuisterrein"

* Geven van toestemming achteraf in te stemmen met de uittreding van de gemeente Hof van Twente uit de gemeenschappelijke regeling Hameland


* Vragenronde

* Ingekomen stukken en mededelingen

* Vaststellen van de notulen van de vergaderingen van 28 september, 20 oktober, 31 oktober en 9 november 2011

* Rondvraag

* Sluiting

Spreekrecht

Inwoners kunnen na opening van een raadsvergadering de gelegenheid krijgen het woord te voeren over niet op de agenda vermelde onderwerpen. Voorwaarde is wel dat men de griffier voor 12.00 uur op de dag van de vergadering laat weten dat men gebruik wil maken van het spreekrecht. Dat kan via g.raaben@haaksbergen.nl. Raadsgriffier Raaben is via (053) 573 45 67 te bereiken voor meer informatie.