Gemeente Amsterdam stadsdeel Zuid

december

---

Raadsvergadering op 30 november en 1 december

30 november 2011

Op woensdag 30 november vergadert de deelraad vanaf 19.00 uur in de raadzaal van het stadsdeelkantoor President Kennedylaan 923. Let op de gewijzigde aanvangstijd! Voortzetting van de vergadering is op donderdag 1 december om 20.00 uur.

De vergadering begint woensdag één uur eerder vanwege de ruime tijd die is gereserveerd voor de behandeling van de stadsdeelbegroting 2012 en de vele andere onderwerpen die op de agenda staan. Aangezien die niet allemaal op één avond behandeld kunnen worden, zal de voorzitter de vergadering tussentijds schorsen.

Voortzetting van de vergadering is op donderdag 1 december om 20.00 uur. De deelraad stemt dan onder meer over de door de fracties ingediende moties en amendementen, wijzigingsvoorstellen, op de Begroting 2012.

De vergaderingen van de deelraad zijn openbaar en vinden plaats in de raadzaal van het stadsdeelkantoor, President Kennedylaan 923.

Meer informatie


* Programmabegroting 2012

* Overzicht van ingediende moties en amendementen

Toespreken

Na opening van de vergadering en de mededelingen, krijgen geïnteresseerden gelegenheid de raadsleden toe te spreken. Wilt u van deze gelegenheid gebruikmaken, dan moet u zich van te voren, uiterlijk 12.00 uur op 30 november, aanmelden bij de griffie. Dat kan rechtstreeks via het aanmeldformulier insprekers. Uiteraard kunt u ook e-mailen naar griffie@zuid.amsterdam.nl of bellen naar telefoonnummer 020 252 1345.