Rochdale


30 november 2011

Spontane champagne-actie in Saendelft

De jaarwisseling moet nog worden gevierd, maar in Saendelft proosten huurders (zie foto) met zelf meegebrachte champagane op hun nieuwe woning.

De nieuwbouw van Rochdale in Saendelft is namelijk bijna voltooid. Begin 2012 levert de corporatie nog 33 appartementen op, alle woningen zijn inmiddels verhuurd. Het gaat om 3-kamerwoningen met een oppervlakte van 72 en 77 m2. Om de toekomstige huurders alvast bekend te maken met hun nieuwe woning, organiseerde Rochdale een kijkmiddag. De toekomstige huurders hadden zelf als verrassing ook champagne meegenomen inclusief glazen. Verder hadden mensen een schilder meegenomen om mee te kijken én er was een vloerenspecialist meegevraagd. "Heel handig, want zo kunnen we de maten goed opmeten, en de vloer en gordijnen alvast bestellen", aldus een van de huurders. De kijkmiddag was direct ook een mogelijkheid om toekomstige buren te ontmoeten. De huurders zijn zo tevreden over hun woning en de begeleiding, dat zij medewerkers van Rochdale hebben uitgenodigd om over een tijdje te komen kijken hoe zij van hun woning hun thuis hebben gemaakt.

Voor meer informatie bel Nico de Leeuw, woordvoerder/senior media-adviseur Woningstichting Rochdale, M 06 - 212 58 004 of mail ndeleeuw@rochdale.nl. Op vrijdag kunt u terecht bij Joram Bronwasser, communicatieadviseur. M 06 519 38 337 of mail jbronwasser@rochdale.nl.