NEN


29-11-2011

Nieuwe website NEN Bodem

Vanaf december 2011 kunt u voor informatie en nieuwsfeiten over normalisatie binnen het werkveld bodem terecht op de nieuwe omgeving www.nen.nl/bodem. Deze website zal www.nen-bodem.nl gaan vervangen.

De website www.nen-bodem.nl is sinds 2007 een bekend begrip geworden voor partijen voor informatie en nieuwsfeiten over normalisatie binnen het werkveld bodem. Omdat NEN haar website vorig jaar in een nieuw jasje heeft gestoken, is ook de speciale bodemwebsite aangepakt. Vanaf december 2011 kunt u voor al het bodemnormalisatienieuws terecht op de nieuwe omgeving: www.nen.nl/bodem. Deze site is volledig geïntegreerd in de NEN website. De oude site www.nen-bodem.nl zal begin 2012 verdwijnen.

Op de nieuwe webpagina kunt u wederom terecht voor de laatste ontwikkelingen op het gebied van bodemnormalisatie. Verder vindt u er informatie van relevante normcommissie, veelgestelde vragen m.b.t. normen en zijn verschillende publicaties te downloaden.

Mocht u zaken missen die u op de vorige site wel vond, en graag terug zou willen zien op de nieuwe website, laat het ons dan vooral weten!

Meer informatie

Voor meer informatie over deze website: Yolanda Noort of Saskia Schulten, telefoon (015) 2 690 303 of e-mail milieu@nen.nl.