Politiebond ACP

Ook in 2012 verzekerd via de ACP Rechtshulppolis

De ACP heeft in 2011 samen met ARAG de ACP Rechtshulppolis geïntroduceerd. ACP-leden die dit jaar een polis hebben afgesloten zijn automatisch ook in 2012 verzekerd. Ook de premies voor het nieuwe jaar zijn inmiddels bekend.

De ACP Rechtshulppolis biedt rechtshulp bij juridische conflicten in de privésfeer en is broodnodig voor alledaagse risico's. Van de aanschaf van wit- en stukgoed tot een vervelend verlopen vakantie of conflicten over een huis of met de buren. De polis die ACP-leden in 2011 hebben afgesloten, wordt in 2012 automatisch verlengd. Voor meer informatie over de inhoud van de polis, een overzicht van de veelgestelde vragen en het nieuws kun je terecht op de website: www.acprechsthulppolis.nl

Daarnaast is de premie voor de polis in 2012 bekend. De prijs wordt verhoogd met 1,5 procent om de inflatie te corrigeren. De ACP Rechtshulppolis kost in 2012 EUR1,89 per maand of EUR 21,57 per jaar. Dit is exclusief de 9,7 procent assurantiebelasting die de overheid rekent. Ook komt er nog eenmalig een bedrag van EUR 4,39 bij om de kosten voor het afsluiten van de polis te kunnen bekostigen. Hiervoor zijn ACP-leden en hun gezin ook in 2012 verzekerd van juridische hulp bij privézaken. Uiteraard houden leden via de ACP ook recht op juridische hulp als het gaat om werk en inkomen.

Heb je de ACP Rechtshulppolis nog niet afgesloten? Ga dan naar de website die speciaal is ontwikkeld voor ACP-leden of stuur de antwoordkaart retour die bij het Politiebericht van november zit ingesloten.

---

30/11/11 16:11

---