PSV te sterk voor Feyenoord

Persbericht van De Lotto

Rijswijk, 30 november 2011 - Met zeven punten verschil in het voordeel voor PSV en Mertens die het doel weer heeft gevonden, heeft PSV in het duel tegen Feyenoord een streepje voor. Dit blijkt uit de quoteringen van Toto, namelijk Feyenoord (3,09) en PSV (1,95).

Feyenoord heeft van de veertien wedstrijden in de competitie tot nu toe zeven wedstrijden gewonnen en vier verloren. Deze wedstrijden verloren ze onder andere van de nummers 14 en 15 in de competitie. PSV daarentegen heeft tot nu toe negen keer gewonnen en maar één keer verloren. Ze verloren alleen van AZ, de nummer één in de competitie. De laatste tien jaar hebben beide ploegen vier keer gewonnen en vijf keer gelijkgespeeld tegen elkaar. Op basis van deze statistieken zouden de kansen dus redelijk in evenwicht moeten zijn.

De oddsetters van Toto denken echter dat PSV een grotere kans heeft op winst: "PSV heeft makkelijker scorende spelers ten opzichte van Feyenoord. Zo heeft PSV Mertens, Matavz en Toivonen die gezamenlijk al 29 doelpunten gescoord hebben dit seizoen. Met 42 doelpunten in veertien wedstrijden is PSV de meest scorende ploeg op dit moment in de competitie."

Men kan met Toto de Eredivisie wedstrijden voorspellen tot 5 minuten voor aanvang van de wedstrijd. Toto spelen kan via de vernieuwde website www.toto.nl of in bijna alle tabak- en gemakwinkels in Nederland.

Toto hoofdsponsor Nederlands amateurvoetbal
Toto draagt jaarlijks een groot bedrag aan het amateurvoetbal af via de Koninklijke Nederlandse Voetbalbond (KNVB). In 2011 doneerde Toto een recordbedrag van ruim 4 miljoen euro. Toto is een onderdeel van De Lotto, die sinds haar oprichting in 1961 meer dan 1,3 miljard euro aan de Nederlandse sport heeft afgedragen via het NOC NSF. Aan overige goede doelen waaronder het Oranje Fonds, Prins Bernhard Cultuurfonds en de Nierstichting is sinds de oprichting circa 500 miljoen euro afgedragen.

*




Razende Robot Reporter