Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

In Flames en Trivium exclusief naar 013

Op woensdag 30 november komen metal zwaargewichten In Flames en Trivium voor een exclusief optreden naar 013. Beide bands komen voor aanvang van deze tour met een nieuw album. In een later stadium worden ook nog eens drie zeer interessante special guests bekend gemaakt. Kaarten kosten ¤¬ 30,00 (excl. service- en administratiekosten) en zijn vanaf zaterdag 21 mei verkrijgbaar.

In Flames begon als melodische death metalband in thuisland Zweden, maar is inmiddels uitgegroeid tot een moderne metal act van wereldformaat. De band brengt in juni de langverwachte opvolger van het in 2008 afkomstige "A Sense Of Purpose" uit, genaamd "Sounds Of A Playground Fading". Het Amerikaanse Trivium, bekend van grote tours en festivals wereldwijd, is eveneens bezig met een nieuw album. Het is nog niet bekend wanneer dit album precies komt, maar het staat vast dat dit nog voor aanvang van deze tour op de schappen ligt.

De bands hebben de handen ineen geslagen voor een grootse tour, waar niet alleen twee uiterst relevante acts opdraven, maar waar in een later stadium ook nog eens drie zeer interessante special guests aan toegevoegd worden. En dit alles als exclusieve Nederlandse show!

In Flames + Trivium + supports
woensdag 30 november 2011 | aanvang 18:30 | zaal open 17:30 Tickets ¤ 30,00 (excl. service- en transactiekosten) | Dommelsch Zaal | VVK vanaf zaterdag 21 mei 2011

013, Veemarktstraat 44, Tilburg, www.013.nl

Noot voor de redactie /