Ingezonden persbericht


Afdeling Communicatie
Hilversum, 22-11-2011

Televisie
NICK & SIMON, SYMPHONICA IN ROSSO
Uitzending woensdag 30 november
Nederland 1 - 21.25 uur

SYMPHONICA IN ROSSO MET NICK & SIMON

De TROS zendt op 30 november een uitgebreide registratie uit van één van de vier Symphonica in Rosso concerten van Nick & Simon. Zij zongen afgelopen oktober, onder begeleiding van het 40-koppig Guido's orchestra, hun grootste hits in het GelreDome in Arnhem.

Na Marco Borsato, Paul de Leeuw, Lionel Richie, Diana Ross en Sting waren Nick & Simon de hoofdartiesten van de zesde editie van Symphonica in Rosso. Alle grote hits kwamen voorbij en werden in samenwerking met Guido's Orchestra in een geheel nieuw jasje gestoken. Bekende nummers als 'Pak Maar Mijn Hand', 'Rosanne', 'Vallende Sterren', 'De Dag Dat Alles Beter Is' en 'Lippen Op De Mijne', werden door de bezoekers luidkeels meegezongen.

De 3JS, Acda en de Munnik en Pearl Jozefzoon waren de gastartiesten. De 3JS brachten samen met Nick & Simon 'het Wiegelied' ten gehore. Acda en de Munnik spanden met Nick & Simon samen voor een battle met de single 'Kijk Me Na' (Keizer en de Munnik) en 'Sterker Nu Dan Ooit' (Nick & Thomas). Pearl Jozefzoon had een duet met Simon en zij zongen samen 'Vivo Per Lei' van Andrea Bocelli.

In Nick & Simon, Symphonica in Rosso komen al deze hoogtepunten nog één keer voorbij.

Ingezonden persbericht