Gemeente Papendrecht

Persbulletin 25 november 2011

Sinterklaas bezoekt kinderboerderij Papenhoeve
Woensdagmiddag 30 november moet je zeker langskomen bij de kinderboerderij aan de Admiraal de Ruyterweg 1a. Dan komen Sinterklaas en zijn Pieten weer een bezoekje aan de kinderboerderij brengen. Ze zijn er van 1 tot 2 uur, dus zorg dat je erbij bent!

Schaatspret en Kerstmarkt
Van woensdag 7 t/m zaterdag 17 december ligt er een prachtig versierde schaatsbaan op het Marktplein van Papendrecht. In de ochtenden wordt deze intensief gebruikt door schoolklassen, in de middag is het vrij schaatsen voor jong en oud en zijn er veel gezellige activiteiten, waaronder natuurlijk ook discoschaatsen en een Disneymiddag. Vrijdag 16 en zaterdag 17 december is er bovendien een kerstmarkt in het centrum van Papendrecht. Op deze kerstmarkt vindt u knusse kersthuisjes vol kerstcadeautjes, straattheater in Dickenssfeer, een levende kerststal, een muziekpodium vol talent, kerstknutselen, heerlijk warme vuurkorven en nog veel meer .... Bekijk het filmpje met een overzicht van de vele activiteiten op www.kerstmarktpapendrecht.nl.

Nachtelijke afsluiting Noordtunnel
Rijkswaterstaat gaat onderhoudswerkzaamheden verrichten aan de Noordtunnel (A15). Deze wordt daarom afgesloten voor alle verkeer op:
- vrijdag 2 december 21.00 uur tot zaterdag 3 december 05.00 uur in de richting Gorinchem - Ridderkerk

- donderdag 8 december 21.00 uur tot vrijdag 9 december 05.00 uur in de richting Rotterdam - Gorinchem.