ONDER EMBARGO TOT 1-12-2011 00:01 UUR

Gemeente Oirschot

Voorbereidingsbesluit intensieve veehouderij

Burgemeester en wethouders van de gemeente Oirschot maken bekend dat de gemeenteraad op 29 november 2011 op grond van artikel 3.7 Wet ruimtelijke ordening heeft besloten dat voor ontwikkelingen op het gebied van de intensieve veehouderij een herziening van het bestemmingsplan wordt voorbereid voor het gehele grondgebied van de gemeente Oirschot. Het gebied waarvoor dit voorbereidingsbesluit geldt, is aangegeven op de bij het besluit behorende tekeningen met nummer NL.IMRO.0823.VBGEintveeh201102-VAST d.d. 29 november 2011.

De datum van inwerkingtreding van het voorbereidingsbesluit is bepaald op 1 december 2011.

Het besluit met bijbehorende tekeningen ligt met ingang van 1 december 2011 voor iedereen ter inzage bij de Centrale Balie van het gemeentehuis, Deken Frankenstraat 3 in Oirschot en is in te zien via www.ruimtelijkeplannen.nl. U kunt de plannen ook inzien via onze website www.oirschot.nl (inwoners >> wonen en ruimte >> bestemmingsplannen).

Op basis van de Wet ruimtelijke ordening en art. 8.5 van de Algemene wet bestuursrecht kan tegen dit besluit geen bezwaar of beroep worden ingesteld.