Ingezonden persbericht


---

PERSBERICHT

Winnaars High Growth Awards 2011 in het zonnetje gezet Opvoedpoli B.V. uitgeroepen tot beste en snelst groeiende bedrijf van Nederland

Utrecht, 30 november 2011

De winnaars van de prijs voor de beste en snelst groeiende bedrijven in de regio, de High Growth Awards, zijn gisteren bekendgemaakt op het hoofdkantoor van Rabobank in Utrecht. Overall winnaar en daarmee het snelst groeiende bedrijf van Nederland is Opvoedpoli B.V. Deze Amsterdamse onderneming, die hulp biedt bij vragen over ouderschap, opvoeding en ontwikkeling van kinderen van 0 tot 23 jaar, werd door de jury als hét rolmodel voor ondernemend Nederland beschouwd. Rinke Zonneveld, directeur ondernemerschap bij het ministerie van EL&I reikte de Award uit. Daarnaast werden nog zes regionale winnaars gekozen en werden twee themaprijzen uitgereikt door de partners van organisator Port4Growth: Grant Thornton en Rabobank.

Anders dan bij gebruikelijke businesscompetities kijkt het onafhankelijk platform voor groeiondernemers Port4Growth vooral naar de kwaliteit van de groei. "De winnende bedrijven zijn zo succesvol, omdat ze exact hebben uitgewerkt waar ze over vijf jaar staan. Grote lijnen heb je niets aan. Hoe concreter hoe beter", aldus Joop de Jong, directeur Port4Growth.Tot de winnaars behoren bedrijven uit allerlei branches, van transport en softwareontwikkeling tot online ondernemingen. De businesscompetitie werd voor de vijfde keer georganiseerd door Port4Growth.

De winnaars
. Regio Midden-Nederland: Fonq.nl, Utrecht
. Regio Noord-Nederland: ZiuZ, Gorredijk
. Regio Oost-Nederland: People&Print, Deventer
. Regio Noord-Holland: Opvoedpoli B.V., Amsterdam . Regio Zuid-Holland: Plaxis B.V., Delft
. Regio Zuid-Nederland: CM Groep, Breda
. Rabobank-themaprijs Gezonde financiële groei: Emesa B.V., Amsterdam . Grant Thornton-themaprijs Privé en Zakelijke groei: Strootman Group B.V., Oudenbosch

De criteria
De onafhankelijke jury heeft de deelnemers kwalitatief beoordeeld op basis van het Port4Growth Groeimodel. Ook is er gekeken naar de kwantiteit op basis van de omzetgroei over de jaren 2008, 2009 en 2010. Het winnen van de High Growth Awards staat voor een onafhankelijke erkenning voor buitengewone groeiprestaties.