Ingezonden persbericht


Persbericht

Mijn Geheim bestaat 35 jaar!

Mijn Geheim, de nummer 1 in levensverhalen, is jarig. Al 35 jaar biedt Mijn Geheim een luisterend oor, een schouder om op uit te huilen en een steuntje in de rug. In Nederland en België is Mijn Geheim de allerbeste plek om je levensverhaal met anderen te delen, je hart te luchten en lotgenoten te vinden.

1645 edities van Mijn Geheim zijn inmiddels verschenen, 420.000.000 letters waren nodig om 100.000 pagina's te vullen met meer dan 15.000 levensverhalen. Redenen genoeg om trots te zijn, vindt de redactie.

In 35 jaar heeft het tijdschrift Mijn Geheim een zeer grote groep lezeressen aan zich weten te binden. Ondertussen gaat Mijn Geheim ook met haar tijd mee. Zo hebben liefhebbers van het levensverhaal hun weg gevonden naar www.mijngeheim.nl en ze zoeken contact met elkaar en met de redactie via social media als Facebook en Hyves. Door de uitgebalanceerde mix van print en digitale media blijft Mijn Geheim de nummer 1 in levensverhalen.

In week 48 en 49 besteedt Mijn Geheim via het tijdschrift en via de site extra aandacht aan het 35-jarig jubileum. Wat waren de 35 opmerkelijkste verhalen uit de afgelopen 35 jaar, hoe komt zo'n Mijn-Geheimverhaal precies tot stand, wat betekent het nummer 35 in een mensenleven en nog veel meer! Vanaf dinsdag 29 november ligt het jubileumnummer in de winkels!

()

___________________________________________