Ingezonden persbericht


Persbericht
Rheeze, 30 november 2011

Overwinteren met de Sprookjesfiguren van

Kinderen hoeven de sprookjesfiguren deze winter niet te missen! Alhoewel er in verband met het winterseizoen tot april 2012 niet gelogeerd kan worden op de Sprookjescamping, worden er in de wintermaanden wel bijzondere activiteiten voor het hele gezin georganiseerd. Kinderen kunnen deelnemen aan een sfeervol Kerstbuffet, een oliebol eten met hun favoriete sprookjesfiguur op de nieuwjaarsreceptie, Bumpie's verjaardag vieren of de musical 'Droesem gaat kamperen' bekijken. Gasten worden ook tijdens de koude wintermaanden warm onthaald door de sprookjesfiguren!

Kerstbuffet
Ook de Sprookjesfiguren zijn dol op de Kerst. Daarom organiseert de camping op zondag 18 december een Kerstbuffet. Dit buffet is de droom van ieder kind. Er kan namelijk onbeperkt patat, pannenkoeken, pizza's én pasta's opgeschept worden! Tijdens het buffet wordt een speciale Kerstshow opgevoerd. Toegangsprijs: kinderen tot 2 jaar: gratis, 2 tot 5 jaar: ¤ 11,25, 5 tot 12 jaar: ¤ 14,50, vanaf 12 jaar en volwassenen: ¤ 22,75 (exclusief drankjes).

Nieuwjaarsreceptie
Kinderen kunnen op zondag 15 januari hun favoriete sprookjesfiguur een gelukkig 2012 toewensen. De camping organiseert een gezellige gratis middag waarbij het nieuwe jaar sprookjesachtig wordt ingeluid met een hapje en drankje en een wervelende theatershow met de sprookjesfiguren.

Bumpies verjaardag
Op zondag 12 februari viert Bumpie zijn verjaardag. Ieder jaar weer is dit het grootste feest van de Sprookjescamping. De Sprookjesfiguren zijn al maanden druk bezig met de voorbereidingen van dit enorme feest en Bumpie mag natuurlijk van niets weten. Beleef dit spectaculaire feest in de Sprokkelplaats! Toegangsprijs: ¤ 5,- per persoon.

Musical 'Droesem gaat kamperen'
Op zondag 11 maart wordt de musical "Droesem gaat kamperen' opgevoerd. In deze musical kun je zien dat Droesem ook van kamperen houdt. Samen met de andere sprookjesfiguren bereidt hij zich voor op een spannende vakantie maar het loopt niet helemaal volgens plan...

Aanmelden voor de activiteiten kan via info@sprookjescamping.nl

Nieuwe Sprookjes CD uit: 'Dromen met open ogen'
Kinderen die geen genoeg kunnen krijgen van de liedjes van de Sprookjesfiguren kunnen hun lol op met de nieuwe CD: 'Dromen met open ogen'. De CD bevat 8 aanstekelijke liedjes van de sprookjesfiguren en meezingversies. De CD is via de website www.sprookjesfiles.nl/cd te bestellen voor ¤ 12,50.

De sprookjesfiguren hoeven niet gemist te worden deze winter! www.sprookjescamping.nl



Ingezonden persbericht