Persbericht

NetApp reikt awards uit aan Europese partners
Proact krijgt award voor integratie NetApp-producten in bedrijfsproces van klanten

Schiphol-Rijk ­ 30 november 2011 ­ NetApp (NASDAQ: NTAP) heeft tijdens zijn jaarlijkse conferentie NetApp EMEA Insight 2011 awards uitgereikt aan zijn partners. Hiermee wil NetApp hen bedanken voor de behaalde successen. Proact won als Nederlandse partner van NetApp de award voor de beste integratie van NetApp-producten bij klant Heerema Group.

De Insight-conferentie werd voor de vierde keer gehouden. Deze keer vond de conferentie plaats in Rome. Het is een exclusief partnerevenement voor resellers, distributeurs, integratie- en technologiedeskundigen binnen de NetApp-channelorganisatie. Ruim 1400 partners namen deel aan keynote sessies, technologielezingen, netwerkgelegenheden en breakout-sessies. Tijdens de award-ceremonie reikten NetApp-vicepresidenten Roger Anderson, Julie Parrish en Rich Clifton 26 awards uit aan de aanwezige partners. De awards werden onderverdeeld in de volgende categorieën:
* "Excellence in ensuring customer success"

* "Excellence in success with a go to market partner"
* "Excellence in developing reference accounts"
* "Excellence in achieving design wins"

* "Excellence in integrating NetApp features into a customer's business process"

Partners die een award uitgereikt kregen, ontvingen deze vanwege hun bewezen succes met NetApp. De jury lette bij het toekennen van de awards op technische kennis, klantenservice en toegankelijkheid, uitmuntende bijdragen aan geselecteerde account business, klant-wins of evangelistische inzet aan de klantzijde. Naast Proact vielen onder anderen Accenture (GB), Bechtle (DE) en Belgacom (BE) in de prijzen. In totaal ontvingen partners uit veertien verschillende landen NetApp Insight Awards.

"In heel Europa gelden partners als de belangrijkste schakel tussen ons en de klanten", zegt Julie Parrish, Senior Vice President, WorldWide Partner Sales bij NetApp. "De partners begeleiden de klant bij de aankoop en zijn het eerste aanspreekpunt bij uitdagingen. Wij reiken awards uit aan onze partners om onze waardering te tonen voor hun grenzeloze inzet. Met de awards onderstrepen we de extra stappen die de teams of individuen voor ons zetten om NetApp te verkopen in de markten die zij vertegenwoordigen."