Persbericht

CIBER ondersteunt SAP-beheer bij USG People

Eindhoven, 30 november 2011 - CIBER Nederland gaat een deel van het beheer ondersteunen van verschillende SAP-systemen van uitzendorganisatie USG People. De ICT-dienstverlener breidt daarmee de werkzaamheden voor USG People uit; van implementatie tot het beheer van SAP. USG houdt hierbij overigens zelf de regie over de gehele beheerorganisatie.

Onlangs verzorgde CIBER bij USG People de implementatie van onder meer de inkoopmodule SAP SRM 7.0. Het nieuwe beheercontract omvat, behalve SAP SRM, ook Financials and Controlling, Autorisaties, Business Warehouse, SAP Document Management Systeem, Adobe/Workflow, Netweaver Portal, Human Capital Management (HCM) en alle ABAP-activiteiten. CIBER ondersteunt het beheer voor een deel onsite bij USG People en voor een deel off-site vanuit de eigen vestigingen in Nieuwegein en Den Bosch.

"De samenwerking op het vlak van SAP-beheer is een logische stap voor USG People", zegt Roland van Gestel, Manager SAP Managed Services bij CIBER. "We hebben immers al veel functionele kennis opgedaan tijdens de projectimplementatie van SAP en die kennis blijft nu behouden."

Bert van Veen, Manager SAP Centre of Excellence bij USG People: "We zijn erg tevreden over de resultaten die CIBER tot nu toe heeft laten zien en we verwachten dezelfde kwaliteit en toewijding in het beheer van onze SAP-omgeving. Bovendien zorgt deze uitbreiding van onze samenwerking voor korte lijnen in de dienstverlening, tussen de consultants die verantwoordelijk zijn voor implementatie en de collega's van beheer."