Ingezonden persbericht


RoutIT en PinkRoccade Healthcare winnen

Eurofiber Awards 2011

Utrecht, 30 november 2011 - Eurofiber maakte gisteravond de winnaars bekend van zijn jaarlijkse Partner Awards. RoutIT werd uitgeroepen tot Partner van het Jaar 2011. De award voor de snelst groeiende partner, Runner Up 2011, ging naar PinkRoccade Healthcare, onderdeel van Total Specific Solutions (TSS). De awards werden overhandigd tijdens het jaarlijkse Partner Event van Eurofiber, dat dit keer in IJsselstein plaatsvond. Thema van het event was Acceleration: de glasvezelmarkt wordt in steeds hoger tempo volwassen, waarmee het belang van professioneel partnership toeneemt.

routit

Op de foto: In het midden met award Jan Hein de Baat van RoutIT naast Bart Oskam van Eurofiber

Partner van het Jaar 2011 RoutIT, de onafhankelijke Connectivity & Cloud Provider, zette de stijgende lijn in resultaten dit jaar goed door. De samenwerking met Eurofiber werd intensiever en er was sprake van echte co-marketing activiteiten. Met succes zijn er gezamenlijk acties ontwikkeld en nieuwe proposities voor glasvezelverbindingen middels het unieke partnerkanaal van RoutIT in de markt gezet. Wederzijds commitment, een 'open mind' en de bereidheid om in de samenwerking te investeren, vormen het fundament van het geslaagde partnerschap tussen RoutIT en Eurofiber.

Pink

Op de foto: In het midden met award Ramon Theunissen van PinkRoccade Healthcare naast Bart Oskam van Eurofiber

De samenwerking tussen Runner Up 2011 PinkRoccade Healthcare, dé IT partner in de zorg, en Eurofiber werd in maart dit jaar tijdens de beurs Zorg & ICT geformaliseerd. De strategische keuze van PinkRoccade Healthcare om samen met Eurofiber de oplossingen voor de zorgsector onder de aandacht te brengen, heeft in korte tijd geleid tot een snelle groei van gezamenlijke projecten, zowel in aantal als in waarde. Bovendien is een uitstekende basis gelegd voor de uitbreiding van de activiteiten in het komende jaar.

De vraag naar snelle en betrouwbare zakelijke glasvezelverbindingen is groot. De afhankelijkheid van de verbinding kan je vergelijken met die van nutsvoorzieningen zoals gas, water en licht. De verbinding is in veel gevallen de slagader van de bedrijfsvoering. Het goed adviseren van de eindklanten is dus erg belangrijk en in het afgelopen jaar hebben onze partners laten zien dat zij de expertise hebben om dit over het voetlicht te brengen. Ze spelen een grote rol in ons gezamenlijk succes", aldus Bart Oskam, algemeen directeur van Eurofiber.


Over Eurofiber

Eurofiber is een gespecialiseerde aanbieder van managed dark fiber-verbindingen, Ethernetdiensten vanaf 10 Mbps en optische transmissiediensten over DWDM tot 400 Gbps. Aan de basis hiervan ligt een hoogwaardig en fijnmazig glasvezelnetwerk. Dit netwerk heeft momenteel een omvang van ruim 12.000 kilometer en wordt continu uitgebreid. Naast betrouwbare glasvezelverbindingen voor het transporteren van bedrijfskritische data, biedt Eurofiber ook de mogelijkheid om gegevens veilig op te slaan in zijn datacenter in Utrecht.

Eurofiber staat voor vrijheid om te kiezen en ruimte om te groeien. Zijn onafhankelijke netwerk geeft organisaties een vrije keuze uit de diensten die ze op hun glasvezelverbindingen willen inzetten en de leveranciers van deze diensten. Ook voor de ontsluiting van gegevens in het datacenter kunnen ze iedere gewenste partij kiezen. Eurofiber biedt bovendien de flexibiliteit om de bandbreedte van verbindingen op ieder moment te verhogen. Voor meer informatie: www.eurofiber.nl

Over RoutIT

RoutIT is een Connectivity- en Cloud Wholesale Diensten Provider.

RoutIT biedt zijn klanten; automatiseerders, systeemintegratoren, computer- en telecom bedrijven een compleet dienstenpakket aan, bestaande uit; connectivity, internet, security (vpn), hosted voice, video, trunking en mobiele diensten. Daarnaast biedt RoutIT ook virtuele systemen, storage, backup, cloud gebaseerde kantoor software en marketing services aan.

RoutIT onderscheidt zich van andere providers door een uitsluitend indirecte marktbenadering via CSP's (Cloud en Connectivity Service Partners). Voor alle partners geldt dat zij over gedegen kennis moeten beschikken. RoutIT faciliteert daarom al haar partners met technische- en commerciële trainingen en geeft hen 24/7 technische support.

De RoutIT diensten en services kunnen door de partners, onder hun eigen naam, aan klanten worden aangeboden. Hierdoor kan een partner zich onderscheiden t.o.v. haar concurrenten. Een zakelijke eindgebruiker heeft voortaan slechts één loket nodig om zaken te doen met een geografisch nabijgelegen CSP partner. Voor meer informatie: www.routit.nl

Over PinkRoccade Healthcare

PinkRoccade Healthcare levert oplossingen en diensten aan drie belangrijke segmenten in de Nederlandse gezondheidszorg: ziekenhuizen, geestelijke gezondheidszorg en care-organisaties.

De diensten zijn zowel gebaseerd op eigen softwareoplossingen als op topproducten van andere leveranciers. Op deze manier functioneert PinkRoccade Healthcare als dé IT-partner van zorgorganisaties en ondersteunt een complete, veelal klantspecifieke mix van oplossingen en diensten. De grondige branche- en IT-kennis stelt PinkRoccade Healthcare in staat om zorgorganisaties van optimaal geïmplementeerde en beheerde IT te voorzien. Klanten van PinkRoccade Healthcare ervaren 24 uur per dag toegevoegde waarde voor zorgverlening en bedrijfsvoering.

Met meer dan 450 medewerkers en bijna 40 jaar ervaring in de gezondheidszorg, is PinkRoccade Healthcare uitstekend gepositioneerd om gezondheidszorgorganisaties optimaal te faciliteren op het snijvlak van twee zich snel ontwikkelende markten: gezondheidszorg én IT. Voor meer informatie: www.pinkroccade-healthcare.nl