Gemeente Amersfoort

Servicebericht gemeente Amersfoort - woensdag 30 november 2011

Activiteitenkalender B&W Amersfoort
Woensdag 30 november t/m zondag 11 december 2011

Woensdag 30 november
16.00 uur
Burgemeester Lucas Bolsius is keynotespreker tijdens het congres GeoinfoXchange. Locatie: Jaarbeursplein 6 te Utrecht.

18.30 uur
Wethouder Sebastiaan van 't Erve bezoekt het DHV Inspiratiediner. Locatie: Kloosterhotel ZIN, Boxtelseweg 58 te Vught.

Donderdag 1 december
16.15 uur
Wethouder Gert Boeve verricht de onthulling van een schild met 4-sterrenhotelclassificatie van ECR De Boldershof. Deze European Care Residence (ECR) biedt zelfstandige woonruimte met de mogelijkheid van hulp en zorg. In een ECR kunnen cliënten in gezinsverband wonen en leven, ongeacht hun leeftijd en zorgvraag. Locatie: Boldershof 2 te Amersfoort.

17.15 uur
Burgemeester Lucas Bolsius sluit de conferentie Knooppunt Klimaat af. De conferentie is georganiseerd door het ministerie van Infrastructuur en Milieu. Locatie: Rijtuigenloods, Piet Mondriaanplein 61 te Amersfoort.

Vrijdag 2 december
16.30 uur
Wethouder Hans Buijtelaar verricht samen met Burgemeester Van de Groep van Bunschoten de opening van de ijsbaan. Wethouders Gert Boeve en Menno Tigelaar zijn hierbij aanwezig. Locatie: Lieve Vrouwekerkhof te Amersfoort.

Zaterdag 3 december
13.00 uur
Wethouder Sebastiaan van 't Erve onthult samen met zwarte pieten het kunstwerk "de hoorn des overvloeds", gemaakt door Theo van der Hoeven. Locatie: Neptunusplein in Amersfoort.

Woensdag 7 december
10.00 uur
Burgemeester Lucas Bolsius opent de Nationale Vrijwilligersdag in het Europese Jaar voor het Vrijwilligerswerk. Locatie: Verpleeghuis De Lichtenberg, Utrechtseweg 293 te Amersfoort.

15.15 uur
Burgemeester Lucas Bolsius neemt plaats in de jury van het Kinderbelevingscentrum De Vathorst om een kindpanel samen te stellen en de kinderburgemeester van Vathorst te kiezen. Locatie: De Kamers, Wezeperberg 1 te Amersfoort.

Donderdag 8 december
17.00 uur
Wethouder Hans Buijtelaar bezoekt de afscheidsreceptie van de heer J. van Loon, directeur van ThiemeMeulenhoff en voorzitter van brancheorganisatie GEU. Locatie: ThiemeMeulenhoff, Smallepad 30 te Amersfoort.

20.00 uur
Burgemeester Lucas Bolsius spreekt een dankwoord en woont samen met wethouders Gert Boeve, Menno Tigelaar, Hans Buijtelaar en Pim van den Berg het concert van het Nieuw Bach Ensemble bij ter gelegenheid van de heropening, na de voltooide restauratie, van de St. Joriskerk. Locatie: St. Joriskerk, De Hof te Amersfoort.

Vrijdag 9 december
19.30 uur
Burgemeester Lucas Bolsius woont het concert bij van de Malletband naar Mallet & Percussion Ensemble (MPE), onderdeel van de Koninklijke Amersfoortse Muziekvereniging (KAMV). Locatie: ICOON, Leeghwater 1-3 te Amersfoort.

Zaterdag 10 december
16.30 uur
Burgemeester Lucas Bolsius neemt op de Dag van de Rechten van de Mens deel aan de fakkeltocht van Amnesty International waarmee aandacht wordt gevraagd voor deze dag. Locatie: Binnenstad Amersfoort.

Noot voor de redactie,

Gemeente Amersfoort