Openbare bibliotheek Amsterdam


Feestweken bij de OBA

30 nov 2011 - 15:11
Geen betere tijd om met een goed boek bij de kachel te zitten dan de decembermaand. Bij de OBA kunt u van alles lenen om het thuis nog gezelliger te maken. Bovendien is er van alles te doen en te beleven in de bibliotheek.

Er is een grote verzameling voorleesboeken over Sinterklaas en Kerst, er zijn volop cd's met kerstliedjes en talloze dvd's met fijne films voor de kerstvakantie. Tips voor het kerstdiner vindt u in de collectie kookboeken en voor surprise ideeën raadpleegt u één van de vele hobbyboeken. Genoeg reden voor een bezoek aan de bibliotheek dus.

En dan is er ook nog een enorm aanbod aan feestelijke activitieten. Dieuwertje Blok leest zaterdag 3 december een sinterklaasverhaal over Jubelientje voor. Floor Hagen en Julika Marijn zorgen voor een vrolijke noot en na afloop is er voor alle kinderen een kleurplaat en iets lekkers.

Diverse koren zingen in verschillende bibliotheken in december. Zo is er zaterdag 17 december een kerstconcert van zangvereniging Het Musiforum in Bibliotheek Osdorp.

Met workshops kerstkaarten maken, nailstyling, sierraden maken en illustreren hoeft niemand zich te vervelen in de kerstvakantie.

Zondag 18 december is er een kerstvertelling door Brigitta Hauer in de Centrale Bibliotheek, Jacob de Bijter; de kameel van koning Balthazar, met live muziek

Op tweede kerstdag is de Centrale Bibliotheek geopend, van 10.00 - 18.00 uur, en treedt bovendien de driemans koperformatie Brook's Angels op.

Voor de volledige agenda en kaartverkoop kijkt u in de OBA-agenda, via onderstaande link.
Zie het origineel