Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Venray, dinsdag 22 november 2011

BEZOEKERS SCHOUWBURG VENRAY IN EEN GOUDEN ZONNETJE!

De maand november staat in het teken van de Gouden Podium Cadeaukaart. Daarom staat er een gouden theaterstoel in de foyer van Schouwburg Venray.

"Onze bezoekers zijn voor ons van grote waarde. We zetten hen graag in het zonnetje, eentje van goud ditmaal", aldus directeur Fons Bruins. Deze maand worden er elke week twee vrijkaarten naar keuze verloot onder de bezoekers van die week. Aan het eind van de maand maken alle bezoekers kans op de Gouden Podium Cadeaukaart t.w.v. E 75,00.

Schouwburg Venray haakt met deze actie aan op de landelijke Gouden Podium-maand die wordt georganiseerd door Bureau Promotie Podiumkunsten waarmee de Podium cadeaukaart onder de aandacht wordt gebracht. Met deze kaart kan een avondje theater cadeau worden gedaan en deze is te koop bij Schouwburg Venray. Beproef uw geluk en koop uw toegangskaarten via www.schouwburgvenray.nl!

Natuurlijk brengen diverse artiesten aankomende week een bezoek aan Schouwburg Venray. Zo kunt u komen genieten van optredens van o.a. Jan Keizer & Anny Schilder maar ook Sinterklaas komt langs. Hieronder vindt u een impressie van al dit moois:

The Tenors - Twaalf vocale helden
Woensdag 30 november 20.00 uur
Er lijkt geen einde te komen aan het succes van de twaalf vocale helden. Ze hebben de concertwereld met hun uitmuntende vocale show van de ene op de andere dag veroverd.

De mooiste en beste muziek uit de 20 en 21ste eeuw wordt door ze vertolkt, waaronder Ierse Folk songs, Opera, Pop, Swing en Jazz, ze zijn van alle markten thuis. The Tenors hebben alles in huis om u een heerlijke avond te bezorgen: ze zijn knap, charmant en, niet in de laatste plaats, met hun Italiaanse klassieke staat van dienst bezitten ze stemmen die u kippenvel bezorgen!

Katinka Polderman - Polderman tuigt af
Donderdag 1 december 20.00 uur
Grofbesnaard en teder ineen.

Pers en publiek waren laaiend enthousiast over Polderman en opvolger Polderman kachelt door. Die laatste werd zelfs genomineerd voor de VSCD Cabaretprijs Neerlands Hoop. Haar rake observaties, haar zelfspot, haar grote taalgevoel, haar engagement en haar oorspronkelijke liedjes, maken Polderman tot een van de meest intrigerende cabaretiers van dit moment. In haar derde soloprogramma gaat Katinka in op de angst die ons door de overheid wordt opgelegd: angst voor terrorisme, angst voor natuurrampen, angst voor aanslagen. De overheid heeft zelfs een rampenton samengesteld waarmee wij Nederlanders rampen zullen overleven. Maar of we daar nou zo mee geholpen zijn.?

Jan & Anny - Together Again
Vrijdag 2 december 20.00 uur
Jan Keizer en Anny Schilder terug in de Nederlandse theaters met de voorstelling Together Again. Met de voorstelling Together Again nemen Jan en Anny u mee terug in de tijd en gaan samen met u genieten van de vele hits welke BZN in de afgelopen 40 jaar scoorde. Uiteraard zullen ze ook een aantal nieuwe stukken van het Album Together Again de revue laten passeren! Jan Keizer & Anny Schilder samen met een 9 koppige superband... Together Again!

Karel de Kok en het geheim van Sinterklaas
Zondag 4 december 13.00 uur
Ieder jaar logeert Sinterklaas op het Kasteel van Koning Klaagmaarniet. Alle voorbereidingen verlopen vlekkeloos: Karel de Kok bakt verse pepernoten, Hofdame Frandolien maakt de kamer van Sinterklaas in orde en Franciscus de Hoofdlakei doet als gewoonlijk erg weinig. Niemand maakt zich zorgen, totdat de klok twaalf uur slaat en Sinterklaas zou moeten arriveren. Iedereen staat klaar en Franciscus heeft zelf een lied gemaakt voor de goedheiligman. Maar na lang wachten breekt er toch wat paniek uit. Waar blijft Sinterklaas, hij is toch altijd precies op tijd? Komt Sinterklaas dit jaar wel naar het kasteel? Of wordt dit het eerste Sinterklaasfeest zónder Sinterklaas?! De hilarische kinderklucht "Karel de kok en het geheim van Sinterklaas" zit boorde vol liedjes, dansjes en uiteraard héél veel humor voor jong en oud.

EINDE PERSBERICHT




Ingezonden persbericht