Ingezonden persbericht


LantarenVenster Rotterdam: familievoorstelling De Pepernotenfabriek (met Sinterklaas!), woensdagmiddag 30 november

DE PEPERNOTENFABRIEK (met Sinterklaas!), woensdagmiddag 30 november, 14:30, ¤¬ 7,50 met Denvis & Theatergroep de Schoenfabriek

Een stoute kindervoorstelling overgoten met gitaarmuziek.

In de pepernotenfabriek van Sinterklaas worden pepernoten gebakken door Danny en zijn maatjes. Eigenlijk willen zij veel liever muziek maken, maar de gemene directeur heeft muziek ten strengste verboden in zijn fabriek. Als de directeur niet kijkt, pakken Danny en zijn vrienden toch stiekem hun instrumenten en spelen ze allerlei sinterklaas- en rock&roll-liedjes. Niet alle pepernoten die in de fabriek gebakken worden, zijn pluis. Sommige kinderen hebben namelijk een pepernoot gegeten waar je stout van wordt. Dat zijn héle gevaarlijke pepernoten! Als de Controlepiet besluit er één te proeven, gaat het helemaal mis. Hij probeert vanaf dat moment stoute streken uit te halen. Ze moeten hem proberen te vangen voordat Sinterklaas binnenkomt. Oh oh... Als dat maar goed afloopt.

In deze voorstelling maak je kennis met leuke nieuwe Sinterklaasliedjes. Kindermuziek, maar geen kinderachtige muziek. Een leerzame, komische en heel vermakelijke voorstelling die leuk is voor iedereen vanaf 4 jaar.

Een productie van Muziekgebouw Frits Philips Eindhoven & Muzieklab Brabant.

Muzikanten: Dennis 'Denvis' Grotenhuis, Roel Blommers, Gijs van de Burgt, Daan Koch Acteurs: Antwan van Horik, Patrick Pouw, Ronald Brouwers Regisseur: Lenneke Maas
Art Director: Maaike van Zijl

Kaarten voor dit concert zijn online te koop via www.lantarenvenster.nl/jazz en aan de kassa van LantarenVenster, Otto Reuchlinweg 996 te Rotterdam.