Ingezonden persbericht


Amsterdam, vrijdag 25 november 2011

Literaturfest
Een intiem boekenclubje in de Rode Hoed

Voor den derde maal veranderen ze de Rode Hoed in een intiem boekenclubje. Ernst-Jan Pfauth (NRC Handelsblad), Tim de Gier (Vrij Nederland) en Toine Donk (Athenaeum, Das Magazin) ontvangen op woensdag 30 november schrijfster Marian Donner. Zij werkt bij een escortbureau en heeft als favoriete boek een werk uit het jaar 1862 gekozen. Ook schuift vaste gast Bas Heijne aan. De heren zullen hem onder anderen uithoren over Echt Zien, een essay dat Heijne over de literatuur schreef.

Andere gasten worden in de loop van de week bekend.

Datum: woensdag 30 november. Aanvang: 20.00 uur, café open 19.00 uur Toegang: gratis, aanmelden via receptie@rodehoed.nl of RSVP op Facebook. Informatie: www.rodehoed.nl en (020) 638 56 06. Organisatie: Literaturfest i.s.m. de Rode Hoed en mede mogelijk gemaakt door de Dr. Hofsteestichting en het Prins Bernhard Cultuurfonds.

En voor de podcasts: www.literaturfest.nl

De Rode Hoed is een centrum voor discussie, reflectie en verdieping. Maatschappelijke vraagstukken op het snijvlak van cultuur, economie en politiek worden aan de orde gesteld in onze debatten, lezingen en symposia. De Rode hoed is gevestigd aan Keizersgracht 102 te Amsterdam. Voor meer informatie kijk op www.rodehoed.nl.


- Einde persbericht -



Ingezonden persbericht